Naš Ekonomski fakultet na Univerzitetu “Privredna akademija” u Brčko distriktu BiH nudi izvanredne mogućnosti za vaše obrazovanje i profesionalni razvoj. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmisliti o upisu na naš fakultet:

Kvalitetno obrazovanje: Naši studijski programi su kreirani po ugledu na najprestižnije svjetske univerzitete, a istovremeno su prilagođeni da zadovolje zahtjeve domaćeg tržišta rada. Moderno uređen prostor i profesionalno akademsko osoblje osiguravaju sticanje kvalitetnih znanja.

Bliska saradnja sa profesorima: Naši profesori i asistenti su stručnjaci koji uživaju visoku reputaciju u zemlji i inostranstvu. Insistiramo na bliskoj saradnji nastavnog osoblja i studenata, što omogućava individualizovan pristup i podršku tokom studija.

Inovativni pristup obrazovanju: Univerzitet nudi savremene nastavne planove i programe, uključujući i programe učenja na daljinu. Cilj nam je osposobiti mlade da budu konkurentni na tržištu rada i da se uspješno uključe u savremene poslovne tokove.

Raznovrsni studijski programi: Naš Ekonomski fakultet nudi različite studijske programe, uključujući ekonomiju, turizam, računovodstvo, finansije, menadžment i mnoge druge. Bez obzira na vaše interesovanje, imamo nešto za svakoga.

Prostor za praktičnu nastavu: Univerzitet raspolaže sa preko 5.000 m² prostora, što omogućava obavljanje praktične nastave u vlastitim prostorijama.

Upišite se na Ekonomski fakultet Univerziteta “Privredna akademija” i otvorite vrata ka uspješnoj karijeri! 🌟

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici Ekonomskog fakulteta. Za dodatna pitanja, obratite se dekanu Ekonomskog fakulteta, Prof. dr Vaso Arsenović, putem e-maila: ekf@privrednaakademija.edu.ba ili telefona: +387 49 201-808 (lokal: 104) ili +387 66 510 838.

📚 Studirajte kod nas:

Osnovne studije (240 ECTS)
Magistarske studije (60 ECTS)
Doktorske studije (180 ECTS)

Neka vaše obrazovanje bude temelj za uspjeh! 💪🌟

Ekonomski Fakultet Univerziteta “Privredna akademija” Brčko distrikt BiH

Petra Kočića br. 6,
76100 Brčko distrikt

T: +387 49 201-808 (lokal: 104)
M: +387 66 510 838

E: ekf@privrednaakademija.edu.ba